Értékesítés

Tréningek, szolgáltatások értékesítőknek

Értékesítési tréning

Hatékony, gyakorlatban azonnal alkalmazható értékesítési technikák. Személyes és Telefonos értékesítéshez.

More

Kiégés kezelés (burnout) tréning

A kiégés kezelése képzés után a résztvevők képesek lesznek felismerni a kiégés (burn out) jeleit önmagukon és munkatársaikon; képesek lesznek azonosítani a kiégés okait, és képessé válnak személyre szabott kiégés megküzdési eszközök alkalmazására, valamint munkatársaik támogatására.

More

Kommunikációs tréning

A kommunikációs tréning egy olyan módszert tanít meg, amivel saját és partnerünk szükségleteit, érzéseit a munkahelyi együttműködés érdekében kezelni tudjuk.

More

Konfliktuskezelés tréning

A  konfliktuskezelés tréning résztvevői elsajátítják a munkahelyi konfliktusok eredményes kezelését. A konfliktuskezelési módszerek megismerése, megértése mellett a gyakorlati alkalmazás begyakorlása a cél.

More

Prezentációs tréning

Prezentációs tréning fókuszában a személyes készségek fejlesztése: szuggesztivitás növelése, figyelem fenntartása, váratlan reakciók kezelése. Üzleti találkozók - tárgyalások helyzeteihez igazítva.

More

Stresszkezelés tréning

A munkahelyi stressz tudatos kezelése közvetlenül segíti a dolgozók hatékonyabb és minőségi munkavégzését, költségeket csökkent már rövidtávon a fluktuáció és a táppénzen töltött órák számának mérséklésével és a dolgozói lojalitás növelésével.
A tréningen nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni stresszkezelési technikák elsajátítására, a kiégés és kifáradás megelőzésére és a stresszt kiváltó okok (stresszorok) megszüntetésére.

More

Szervezetünk felnőttképzési nyilvántartásba vett tevékenységet folytat. A nyilvántartásba vételi számunk: E-000691/2014.