Cégünk alapelve, hogy inkább visszatérő és hosszú távú partnerségre törekszünk mind ügyfeleinkkel, mind stratégiai partnereinkkel. Néhányukat megkértük, mondják el, miért választották a Victumot, miért dolgoznak szívesen velünk.

”A Victum által bátran alkalmazott pszichodráma-alapú megközelítés működik! A vevőszolgálati tréningek területén alkalmazott módszerük varázslatosan késztet és vesz rá fiatalokat és időseket egyaránt, hogy belemenjenek a játékba. Ennek okát a módszer tisztaságában és őszinteségében látom. Mert ijesztő neve ellenére a módszer sokkal közelebb áll a hazai befogadókhoz, mint az amerikai ’és most kapcsoljuk be a biztonsági öveket’ ’mondjuk együtt’ agymosások. Nincsenek előre megírt klisék, panelmondatok, elvárt bólogatások, tegnapra kiképzett trénerek. Viszont ami van: sok mozgás, élvezetes tanulás, valószínűtlenül kreatív és élvezetes módszerek, többéves képzés alatt elsajátított tudással rendelkező szakemberek, és a végén: az attitűdváltozás.”

Kriszticsné Flórián Ágnes - OBI Franchise Hungary Kft. tréningvezető

„A Victum csapatával való együttműködésünk során leginkább a megbízhatóság fogalmat tudom felidézni és használni. A megbízhatóságot ahányféle képen csak értelmezni lehet, ez mind igaz rájuk. Ez talán az egyik legtöbb, ami ebben a szakmában adható, vagy nyújtható. Mi már többszörösen kipróbáltuk egymást és a tapasztalataink alapján ez egy hosszú távú együttműködés legfontosabb bázisa.”

Németh Gergely - Corporate Values Kft ügyvezető partner, senior vezetési és szervezetfejlesztési tanácsadó

"A Victum csapatával elkötelezettségük, szakmai igényességük és emberi hozzáállásuk miatt is élmény dolgozni. Minden képzési, fejlesztési helyzetben az értékteremtés a céljuk és megtalálják az ügyfél igényéhez legjobban illeszkedő módszertant, amit jól ötvöznek több évtizedes szakmai tudásuk legjavával."

Ladics Viktória - Ügyvezető igazgató, HR Partner Consulting

Szervezetünk felnőttképzési nyilvántartásba vett tevékenységet folytat. A nyilvántartásba vételi számunk: E-000691/2014.