Rólunk

A Victum szervezeti képzésekkel és humánerőforrás tanácsadással foglalkozik. Képzéseink és tanácsaink segítik a cégeket hatékonyságuk növelésében. Ügyfelein között Multinacionális és Nagyvállalatok épp úgy megtalálhatóak, mint a kis és közepes vállalkozások, mindezeken túl a kormányzati szektor szereplőinek is állunk rendelkezésére.

Azoknak a listáját, akik már dolgoztak velünk a referenciák menüpontban megtekintheti.

Kikre bízza Ön cégét és dolgozóit?

Cégünk 2000 óta működik. Vezetők és munkatársak készségfejlesztésével foglalkozunk. A Victum tulajdonos ügyvezető igazgatója, Simon Ildikó, aki a cégvezetőse mellett szenior tréneri feladatokat is ellát.

A cég szenior kollégái közé tartozok, Tornóczi Zsófi, és Konkoly Zoltán. Ők a cég indulása óta erősítik a csatot. Ahogyan a cégünk növekedett úgy a tréneri feladatok is sokasodtak, így újabb szenior trénerek igazultunk csapatunkba: Szél Eugéni, Benedek György személyében.

2013-ban a cégvezető úgy döntött fiatalítja a csapot, ennek következtében a cég munkatársa lett: Hajdu Máté és Majoros Zsuzsanna, és Mészáros Mária. A fiatal kollégák, a Simon Ildikó felügyelete mellett mára már szerves részét képezik a Victumnak.

A fehérvári úti irodánk gondtalan működésért Simon Eta kollégánk felel.

Trénereinkről bővebb információt a Stáb menüpontban érhet el.

Milyen alapelvek mentén dolgozunk? És miben vagyunk jó? 

Megalakulásunk óta arra helyezzük a hangsúlyt, - és ezt minden kollégától elvárjuk- hogy a tematikát ne általános elméletek és unalomig ismert feladatok alkossák, hanem a leendő csoporttagok meglévő készségeinek finomítását és a tréningen hallottak azonnali alkalmazását támogató modellek és gyakorlatok. Ennek szolgálatába állítjuk a módszertant is.

Tréner és tanácsadó kollégainak nagy tapasztalata van a logisztikával, informatikával, és kereskedelemmel foglakozó cégek humánerőforrás érintő kihívásaiban.

Néhány példa ezekből a ki kihívásokból:

  • vezetői szintek (projekt/műszak, közép, felső) kommunikációs kihívásai
  • motivációs problémák
  • időgazdálkodás
  • konfliktus kezelés
  • kommunikáció
  • prezentációs készségek

A tréningek mellett tanácsadással is foglalkozunk, amely komplett szervet fejlesztésben, kiszervezett „HR” munkakörben és üzleti tanácsadásban testesül meg.

Teljes tréning kínálatunkat a Tréningek menüpontban érheti e, egyéb szolgáltatásainkról a tanácsadás menüpontban tájékozódhat.

A szolgáltatás tudomány! Tegyen próbára minket!

Simon Ildikó

Tulajdonos-Ügyvezető, szenior tréner