Rólunk

Kiknek ajánljuk a tréningeket?

A Victum tréningekkel és humánerőforrás tanácsadással foglalkozik. Képzéseink és tanácsaink segítik a cégeket hatékonyságuk növelésében. Ügyfeleink között multinacionális nagyvállalatok éppúgy megtalálhatóak, mint a kis- és közepes vállalkozások. Képzéseinkkel, szolgáltatásainkkal a kormányzati szektor szereplőinek is állunk rendelkezésére.

Kiknek ajánljuk a tréningeket?

A Victum tréningekkel és humánerőforrás tanácsadással foglalkozik. Képzéseink és tanácsaink segítik a cégeket hatékonyságuk növelésében. Ügyfeleink között multinacionális nagyvállalatok éppúgy megtalálhatóak, mint a kis- és közepes vállalkozások. Képzéseinkkel, szolgáltatásainkkal a kormányzati szektor szereplőinek is állunk rendelkezésére.

Kikkel dolgoztunk eddig?

Azoknak a listáját, akik már dolgoztak velünk a Referenciák menüpontban tekintheti meg.

Kik vagyunk?

Cégünk 100%-os magyar tulajdonban 2000 óta működik. A Victum tulajdonos ügyvezető igazgatója, Simon Ildikó, aki a cég vezetése mellett szenior trénerként dolgozik magyar és angol nyelven.

A cég szenior trénerei Tornóczi Zsófia, és Konkoly Zoltán. Ők az indulás óta erősítik a csapatot.

Ahogyan a cégünk növekedett, úgy a tréneri feladatok is sokasodtak, így újabb szenior trénereket igazoltunk csapatunkba: Szél Eugénia, Buda Gergely és Tóth Zsolt személyében.

Irodánk gondtalan működéséért Simon Eta kollégánk felel.

Trénereinkről bővebb információt a Stáb menüpontban érhet el.

Milyen alapelvek mentén dolgozunk? És miben vagyunk jók? 

Megalakulásunk óta arra helyezzük a hangsúlyt, - és ezt minden kollégától elvárjuk- hogy a tematikát ne általános elméletek és unalomig ismert feladatok alkossák, hanem a leendő csoporttagok meglévő készségeinek finomítását és a tréningen hallottak azonnali alkalmazását támogató modellek és gyakorlatok. Ennek szolgálatába állítjuk a módszertant is.

Tréner és tanácsadó kollégáinknak kiterjedt tapasztalata van a logisztikával, informatikával, és kereskedelemmel foglakozó cégek vezetőinek és dolgozóinak fejlesztésében.

Néhány példa ezekből a ki kihívásokból:

  • vezetői szintek (projekt/műszak, közép, felső) kommunikációs kihívásai
  • motivációs problémák
  • időgazdálkodás nehézségei
  • konfliktuskezelés
  • kommunikációs problémák
  • prezentációs készségek

A tréningek mellett tanácsadással is foglalkozunk, amely komplett szervezetfejlesztésben, kiszervezett HR munkakörben és üzleti tanácsadásban testesül meg.

Teljes tréning kínálatunkat a Tréningek menüpontban érheti el, egyéb szolgáltatásainkról a tanácsadás menüpontban tájékozódhat.

A szolgáltatás tudomány! Tegyen próbára minket!

Simon Ildikó

Tulajdonos-Ügyvezető, szenior tréner