Vezetői kihívások

Vezetői tréning, vezetői készségek fejlesztése - hatékony vezetés. Gyakorlati példákon, eseteken át a hatékony vezetés praktikus eszközeinek elsajátításához.

Vezetői készségek fejlesztésével foglalkozó tréningek terén túlkínálat van ma Magyarországon. Ezért ezt a vezetői készségek fejlesztése tréningek képézéseit úgy állítottuk össze, hogy segítse a vezetőket az egyéni akadályok leküzdésében, és a vezetői csapatot támogassa a vezetői eszközök összehangolt alkalmazásában.

Vezetői képzések szintenként

  • Felsővezetői tréning »

    vezetői tréning azoknak, akik egyszerre szeretnének stratégák és inspiratív vezetők lenni

  • Középvezetői tréning »

    vezetői tréning azoknak, akik elkötelezettek a személyre szabott vezetési eszközök megtanulása iránt, mert értik, hogy az embereknek különböző vezetői eszközre és stílusra van szükségük

  • Projekt vezetői tréning »

    vezetői tréning azoknak, akik a szervezetben nem formális vezetői poszton dolgoznak, és mások beosztottjainak munkáját koordinálják, ezért speciális vezetői eszközökre van szükségük

Nyílt vezetői tréningek:

Mikor válasszam a nyílt tréning formát?

Tréningkínálatunk:

          A tréning célja, hogy a vezetők delegálási képessége fejlődjön. A tréning a feladatkiosztásra, számonkérésre és visszajelzésre koncentrál.

          Cél, hogy a vezetők megismerjék a moderálás eszközeit. Így könnyedén tehetik a meetingeket, csoportmunkákat sikeresebbé, gördülékenyebbé.

          A tréningen a vezetők megismerik azokat a módszereket, amelyek segítségével a munkatársakat képesek lesznek motiválni a hatékony munkavégzés érdekében.

          Cél, hogy a vezetők olyan eszközökkel ismerkedjenek meg, melyek segítik a gyors és megalapozott döntéshozatalt, a problémák eredményes megoldását.

          A tréning egy olyan módszert tanít meg, amivel saját és alkalmazottaink szükségleteit, érzéseit a munkahelyi együttműködés érdekében kezelni tudjuk.

 

 

Lépjen kapcsoltba velem és kérjen ajánlatot!

Simon Ildikó
vezető tréner, ügyvezető igazgató
+36 30 284 5332
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.