Vezetőképzés

Tréningek, szolgáltatások vezetőknek

Család és munkavállalás egyensúlya tréning

A munkavállalók gyakran küzdenek azzal, hogy választaniuk kell a munkájuk és a családjuk között. Nemcsak a kisgyermekes nők, hanem ugyanúgy a gyermeket nevelő férfiak, vagy idős, beteg hozzátartozójukat ápoló középkorú dolgozóknak is problémát okoz a szerepek közötti konfliktusok megoldása. A képzés abban segít, hogy a szerepek tudatosuljanak, a választás helyett a résztvevők képesek legyenek a család és a munka összeegyeztetésére.

More

Csapatépítés tréning

Csapatépítés az együttlét, a kikapcsolódás, egymás jobb megismerése 

More

Export piaci tréning

Üzletfejlesztési, exportbővítési tanácsok azoknak, akik német nyelvterületen szeretnének piacot bővíteni, de nincs hozzá megfelelő szakmai tudásuk, tapasztalatuk vagy kapcsolatuk.

More

HR Rendszer

A Mini HR rendszer a kkv szektor „kiszervezett munkaügyi osztálya”, amely cégben az emberekkel, mint a szervezet alapvető (stratégiai) erőforrásával foglalkozik. Vegye igénybe szolgáltatásunkat, és pénztermelő szupergépezetet varázsolunk cégéből.

More

Időgazdálkodás tréning, hatékony időgazdálkodás

Az időgazdálkodás tréning résztvevői, sokkal eredményesebbek lesznek munkájukban, nem késnek a határidőkkel, kiegyensúlyozottabb munkavégzésre lesznek képesek.

More

Kiégés kezelés (burnout) tréning

A kiégés kezelése képzés után a résztvevők képesek lesznek felismerni a kiégés (burn out) jeleit önmagukon és munkatársaikon; képesek lesznek azonosítani a kiégés okait, és képessé válnak személyre szabott kiégés megküzdési eszközök alkalmazására, valamint munkatársaik támogatására.

More

Kommunikációs tréning

A kommunikációs tréning egy olyan módszert tanít meg, amivel saját és partnerünk szükségleteit, érzéseit a munkahelyi együttműködés érdekében kezelni tudjuk.

More

Konfliktuskezelés tréning

A  konfliktuskezelés tréning résztvevői elsajátítják a munkahelyi konfliktusok eredményes kezelését. A konfliktuskezelési módszerek megismerése, megértése mellett a gyakorlati alkalmazás begyakorlása a cél.

More

Kreativitás- és innováció-fejlesztés

A szervezet legfontosabb „erőforrása” maga az ember, a munkavállaló, akinek kreativitását tudatosan is használhatja a cég, a szervezet. A vállalkozás, az intézmény versenyképességének növelése pedig a benne rejlő innovációs potenciál kiaknázásán múlik. A képzésen az oldalirányú gondolkodás, a kreatív alkotási és tervezési technikák, az innováció előcsalogatása hatékonyan támogatja ezeket a célokat.

More

Prezentációs tréning

Prezentációs tréning fókuszában a személyes készségek fejlesztése: szuggesztivitás növelése, figyelem fenntartása, váratlan reakciók kezelése. Üzleti találkozók - tárgyalások helyzeteihez igazítva.

More

Stratégia és döntéshozatal

A vezető sokszor egyedül marad a döntések meghozatalakor. A tréningen a részvevő praktikus, a gyakorlatban gyorsan alkalmazható döntéshozatali eljárásokat sajátíthat el.

More

Stresszkezelés tréning

A munkahelyi stressz tudatos kezelése közvetlenül segíti a dolgozók hatékonyabb és minőségi munkavégzését, költségeket csökkent már rövidtávon a fluktuáció és a táppénzen töltött órák számának mérséklésével és a dolgozói lojalitás növelésével.
A tréningen nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni stresszkezelési technikák elsajátítására, a kiégés és kifáradás megelőzésére és a stresszt kiváltó okok (stresszorok) megszüntetésére.

More

Szervezetfejlesztés

 

Szolgáltatásunk segítségével növelheti cége hatékonyságát. A fejlesztés során megfigyeljük a céges folyamatokat. A vezetők és az alkalmazottak bevonásával javaslatot terünk azok fejlesztésére.

More

Üzleti tervezés

Az üzleti terv elkészítése induló vállalkozásoknál éppen olyan fontos, mint a már régóta működők esetében. Ilyenkor az ember megtorpan, és azt mondja:  „Üzleti terv, csak egy papír a fiókban”.  Mi olyan üzleti tervet készítünk a megrendelőinkkel közösen, ami garantáltan nem a fióknak készül. Nálunk az üzleti tervet nem egy ember készíti, hanem egy szakértő csoport.

More

Vállalkozásfejlesztési tréning

A képzésen elsajátítható ismeretek és készségek hozzájárulnak a cégérték növeléséhez, a mindennapi vállalkozásmenedzsment fejlesztéséhez, a családi vállalkozás utánpótlás tervezéséhez és számos olyan praktikus célhoz, amely ma a gyorsan változó üzleti környezetben egy kis- és közepes vállalkozás számára olyan nélkülözhetetlen, mint a számítógép vagy a világítás.

More

Vezetői kihívások

Külföldi piacra jutás,munkaerő megtartás, és generációk együtt

 

More

Szervezetünk felnőttképzési nyilvántartásba vett tevékenységet folytat. A nyilvántartásba vételi számunk: E-000691/2014.