Rólunk

Cégünk az egész ország területén kínál mérhető, cégre és munkakörre szabott tréningeket, és valós üzleti előnyt biztosító fejlesztési programokat.

Simon Ildikó

Simon Ildikó, Senior Tréner

Ildikó a Victum alapításától tagja a csapatnak, több mint 25 éve dolgozik trénerként, képzett pszichodráma-vezető, az ELTE Szociális Munkás és Szociálpolitika szakán végzett. A legtöbb tréning témában otthonosan mozog, főbb érdeklődési területei a vezetésfejlesztés, a csapatépítés, az interkulturális tudatosság és a kommunikációfejlesztés.

Bodrogközi Anikó

Bodrogközi Anikó, Tréner

Anikó közgazdászként végzett vezetés szervezés szakirányon ezen belül stratégia speciális és HR mellékszakirányon, és rengeteg tapasztalata van külkereskedelemben, értékesítésben, egyéni coachingban, ezért vele ezekben a programokban lehet majd találkozni.

Tornóczi Zsófia

Tornóczi Zsófia, Vezető Tréner

Kulturális antropológusként a multikulturális cégek világában ugyanúgy otthonosan mozog, mint a civil szervezetek vagy állami intézmények munkatársai között, erősségei az interkulturális párbeszéd, az időmenedzsment, a multitasking, a csapatépítés és a projektmenedzsment.

Vucskó Bernadett, Tréner

Szociálpolitikusként Betty a csapatépítésben, a vezetői képzésekben, az ügyfélkapcsolatokban és a kommunikáció-fejlesztésben erős, Hosszú éveket töltött el pályázati projektek menedzselésében, így erőssége a projektmenedzsment.

Hadrévy Borbála Tréner

Közgazdászként végzett kollégánk több mint tíz éve tréner és tanácsadó. Otthonosan mozog a vállalati önkéntes programok, a civil szervezetek világában, kiemelt területe a kulturális- illetve generációs különbségekből adódó munkakapcsolatok fejlesztése.

Kökény Gyöngyi, Tréner

Gyöngyi számos nagyvállalatnál dolgozott HR vezetőként, és szinte minden hivatalos coach diplomát megszerzett már. Trénerként vezetőket segít abban, hogy felelős, hatékony és emberséges munkáltatók legyenek.

CSR

Cégünk stábja részt vesz a budapesti székhelyű, nemzetközi projektekben 20 éve dolgozó Cromo Alapítvány munkájában.

Legfontosabb célunk, hogy a jövő döntéshozóit, vezetőit, azaz a most középiskolásokat támogassuk számukra hasznos és a pályaválasztásukat segítő programok szervezésével és megvalósításával.

Cégünk 2012 és 2014 között partneri együttműködésben részt vett 140 kisgyermekes szülő képzésében, mentorálásában és a részt vevő vállalatok atipikus foglalkoztatásával kapcsolatos tanácsadást végzett.

A MIraGE program tevékenységeinek célja a harmadik országbeli állampolgárok munkaerőpiaci integrációjának növelése.

Rólunk és tevékenységeinkről

Gyakornoki program

Fontosnak tartjuk támogatni a fiatal pályakezdők és egyetemisták szakmai és egyéb készségeinek fejlődését, ezért rendszeresen dolgozunk együtt gyakornokokkal online vagy személyes formában.

A következő témákra lehet jelentkezni:

  • Interkulturális együttműködés és vezetés
  • A tréningek hatékonyságának mérése, fejlesztése
  • A szervezetfejlesztés hatékonyságának mérése
  • HR területek megismerése
  • Felnőttképzés a gyakorlatban
  • Egyéb ötlet, kutatási terület

Ha felkeltettük az érdeklődésed, kérjük, hogy írj nekünk az alábbi űrlapon keresztül és az üzenetedbe írd bele, hogy „Gyakornoki jelentkezés”.
Továbbá jelöld meg a levélben, hogy melyik területen szeretnél velünk együtt dolgozni. Ha saját kutatási témád, egyéb ötleted van, oszd meg velünk!

Gyakornok szeretnél lenni? Saját ötleted van? Oszd meg velünk!