Rólunk

Cégünk az egész ország területén kínál mérhető, cégre és munkakörre szabott tréningeket, és valós üzleti előnyt biztosító fejlesztési programokat.

Simon Ildikó

Simon Ildikó, Vezető Tréner

Ildikó a Victum alapításától tagja a csapatnak, több mint 25 éve dolgozik trénerként, képzett pszichodráma-vezető, az ELTE Szociális Munkás és Szociálpolitika szakán végzett. A legtöbb tréning témában otthonosan mozog, főbb érdeklődési területei a vezetésfejlesztés, a csapatépítés, az interkulturális tudatosság és a kommunikációfejlesztés.

Bodrogközi Anikó

Bodrogközi Anikó, Tréner

Anikó közgazdászként végzett vezetés szervezés szakirányon ezen belül stratégia speciális és HR mellékszakirányon, és rengeteg tapasztalata van külkereskedelemben, értékesítésben, egyéni coachingban, ezért vele ezekben a programokban lehet majd találkozni.

Tornóczi Zsófia

Tornóczi Zsófia, Tréner

Kulturális antropológusként a multikulturális cégek világában ugyanúgy otthonosan mozog, mint a civil szervezetek vagy állami intézmények munkatársai között, erősségei az interkulturális párbeszéd, az időmenedzsment, a multitasking, a csapatépítés és a projektmenedzsment.

Konkoly Zoltán

Konkoly Zoltán, Tréner

Szociológusként, intézményvezetőként a csapatépítésben, a vezetői képzésekben, az ügyfélkapcsolatokban és a kommunikáció-fejlesztésben erős, szabadidejében vízi mentéssel foglalkozik

Szél Eugénia

Szél Eugénia, Tréner

Közgazdászként végzett kollégánk több mint tíz éve tréner és tanácsadó. Otthonosan mozog mind a közepes- mind a nagyvállalatok világában, kiemelt területe a kulturális- illetve generációs különbségekből adódó munkakapcsolatok fejlesztése. Sikeres a csapatépítésben, a kommunikáció, az együttműködés és konfliktuskezelés készségeinek fejlesztésében.

Tóth Zsolt

Tóth Zsolt, Tréner

Értékesítési vezetőként a kommunikáció, a tárgyalás, a vezetési és a csapatépítés a szakterülete, szabadidejében kézilabdaedző és aktív játékos.

CSR

Cégünk stábja részt vesz a budapesti székhelyű, nemzetközi projektekben 20 éve dolgozó Cromo Alapítvány munkájában.

Legfontosabb célunk, hogy a jövő döntéshozóit, vezetőit, azaz a most középiskolásokat támogassuk számukra hasznos és a pályaválasztásukat segítő programok szervezésével és megvalósításával.

Cégünk 2012 és 2014 között partneri együttműködésben részt vett 140 kisgyermekes szülő képzésében, mentorálásában és a részt vevő vállalatok atipikus foglalkoztatásával kapcsolatos tanácsadást végzett.

A MIraGE program tevékenységeinek célja a harmadik országbeli állampolgárok munkaerőpiaci integrációjának növelése.

Rólunk és tevékenységeinkről

Gyakornoki program

Fontosnak tartjuk támogatni a fiatal pályakezdők és egyetemisták szakmai és egyéb készségeinek fejlődését, ezért rendszeresen dolgozunk együtt gyakornokokkal online vagy személyes formában.

A következő témákra lehet jelentkezni:

  • Interkulturális együttműködés és vezetés
  • A tréningek hatékonyságának mérése, fejlesztése
  • A szervezetfejlesztés hatékonyságának mérése
  • HR területek megismerése
  • Felnőttképzés a gyakorlatban
  • Egyéb ötlet, kutatási terület

Ha felkeltettük az érdeklődésed, kérjük, hogy írj nekünk az alábbi űrlapon keresztül és az üzenetedbe írd bele, hogy „Gyakornoki jelentkezés”.
Továbbá jelöld meg a levélben, hogy melyik területen szeretnél velünk együtt dolgozni. Ha saját kutatási témád, egyéb ötleted van, oszd meg velünk!

Gyakornok szeretnél lenni? Saját ötleted van? Oszd meg velünk!