Tréningek

70% gyakorlat - 30% elmélet

Mérhető célok, visszamért eredmények. Azonnal alkalmazható eszközök. Értelmes, felnőtteknek szóló tréningeszközök, feladatok.

Kérjen tőlünk díjmentes, két órás demo tréninget bármelyik témából!

Demo Ajánlatkérés

Vezetői tréningek

A legtöbb vezetőt a dolgozói csapatból nevezik ki, ezért a vezetői elméletek mellett gyakorlatban azonnal alkalmazható eszközöket kell tanulni. A kívülről érkező vezetőnek pedig először el kell fogadtania magát. A középvezetőnek mások a kihívásai, mint a felsővezetésnek. Mit ajánlunk a különböző vezetői helyzetekre?

Készségfejlesztő tréningek

Kommunikáció, konfliktuskezelés, időgazdálkodás és még sok olyan készség, amit nem tanítanak meg az iskolában. Munkakörre, cégre szabott képzéseinken nem témákat, hanem gyakorlatban alkalmazható megoldásokat tanítunk, amit a képzés után követni, mérni is tudunk. Mi ezt hogy csináljuk?

Csapatépítő programok

A legtöbb csapatépítés kidobott pénz az ablakon,és a dolgozók sem kedvelik. Ha velünk dolgozik a csapatépítésben, garantáljuk, hogy nem csak ismerkedés, jó hangulat lesz a program eredménye, hanem a csapat teljesítménye is nőni fog, valamint csökken a dolgozók közötti feszültség. Ezt hogy lehet megvalósítani?

Felnőttképzés és tréningek, programok pályázatból

Cégünk több mint 10 éve működik felnőttképző intézményként, valamint minősített tanácsadó a kiemelkedő teljesítményű mikro-kis-és középvállalkozások támogatására vezetői és menedzsment témában. Nézze meg összes pályázatból finanszírozható képzésünket, szolgáltatásunkat!

Hogyan dolgozunk?

A képzéseinket úgy tervezzük meg, hogy minden tanulási stílusú résztvevő be tudjon kapcsolódni, akár elméleti, akár praktikus szinten szeretné a tanulást megkezdeni.

A résztvevőket a lehető legmagasabb szinten vonjuk be a képzési program kialakításába, mert a felnőttek szívesebben vesznek részt olyan tréningen, amelynek létrehozásában együttműködtek.

A tréningek során használt minden gyakorlat, példa, feladat szorosan kapcsolódik a cég reális életéhez; azonnal alkalmazható eszközöket tanítunk, és egyéni, személyes elakadásokat oldunk meg.

A képzéseken kizárólag saját magunk által alkalmazott eszközöket mutatunk, amelyek már sikeresen kiállták a próbát saját gyakorlatunkban is.

Egyéni fejlődési cél megfogalmazása

Minden képzés elején a résztvevők tudatosítják egyéni dilemmájukat, elakadásukat, problémájukat a feldolgozandó képzési témával kapcsolatban, és megfogalmazzák, hogy milyen célt szeretnének elérni, amelyeket a fejlesztés közben nyomon követünk, a tréning után pedig visszamérünk.

Helyzetgyakorlatok

A képzésen valós élethelyzetekhez közeli szituációkban a technikák kipróbálása, gyakorlása történik. Ezt a technikát egyéni coachingban is sikeresen alkalmazzuk.

Rendszerező és gyakorlatorientált elmélet

Az egyes témákhoz minimális mennyiségű és könnyen felidézhető, a memóriából gyorsan előhívható elméleti keretet adunk.

Résztvevői elakadások megoldása

Az előre összegyűjtött kérdéseket a csoporttal közösen, többféle módszerrel dolgozzuk fel, és tesszük mindenki által használható és azonnal alkalmazható eszköztárrá.

Miért a Victum tréningjeit válasszam?

Rengetegen kínálnak tréningeket a piacon, nehéz a választás és magas a kockázat, mert ha a trénerek nem megfelelőek, a munkatársaknak egy életre elmegy a kedve ettől a műfajtól.

Azonnali alkalmazhatóság
A résztvevők a feltett kérdéseikre, problémáikra konkrét, azonnal alkalmazható megoldásokat kapnak, amelyeket már másnaptól alkalmazni tudnak.
Gyakorlatias képzés - valós problémamegoldás
A tréningek 70%-ban gyakorlatiasak, a cég és a csapat valós életből hozott példák, esetek megoldásával foglalkozunk, és ezeket meg is osztjuk Visszajelző Riport formájában megrendelőnknek, aki így szervezetfejlesztést is kap a tréning áráért.
Szervezetfejlesztési hozzáadott érték
A tréningjeink anyaga, gyakorlatai, elmélete 100%-ban a cég valódi kihívásaiból, problémáiból, helyzeteiből építkezik, így a tréning egyben szervezetfejlesztés is.
Élvezhető és hasznos
Sok ember nem szereti ezt a műfajt. Mi úgy dolgozunk, hogy a résztvevők értelmesnek és hasznosnak tartják a tréninget, és motiválja őket a jobb munkavégzésre.

Küldetésünk

Cégünk Magyarországon és Európában gyakorlatorientált, azonnal alkalmazható eszközöket tanító tréningeket, valamint piaci részesedést és teljesítménynövelő szervezetfejlesztést kínál partnereinknek.

Azt valljuk, hogy a szervezeti működésben felmerülő fennakadások, változási szükségletek, problémák lehetőséget adnak arra, hogy megerősítsük a cégben a kompetens, elkötelezett emberek összhangja által teremtett eredményes működést, ami igazi győzelem önmagunk felett.

A Victum küldetése

Miért minket válassz?

Gyakorlatias képzést adunk, azonnal alkalmazható tudással

Velünk nincsenek unalmas percek 😊

Együtt dolgozunk a sikerért!

A Victum Bt. a E/2022/000009 számon engedélyezett felnőttképző intézmény és a képzés a képzés elvégzéséről szóló tanúsítvánnyal zárul.

A szolgáltatás tudomány! Tegyen minket próbára! 24 órán belül válaszolunk!