+36 30 284 5332 info@victum.hu

Készségfejlesztő tréningek

Kommunikációs készségek fejlesztése

Ez a tréning felkészíti a résztvevőket arra, hogy írásban és szóban a belső és külső célcsoportok számára hatékonyan, az üzleti elvárásoknak megfelelően tudjanak üzeneteket közvetíteni személyiségtípusok szerint.

Konfliktuskezelés

Ez a tréning megismerteti a résztvevőket a különböző konfliktustípusokkal és ezek megoldásaival, felméri a résztvevők konfliktuskezelési szintjét és képességét, és új eszközöket tanít a belső és külső célcsoportokkal kapcsolatos nehézségek megoldására, a szervezeten belül megjelenő összetűzések hatékony elhárítására.

Kreativitás-és innováció fejlesztés

Ezzel a tréninggel a résztvevők olyan módszerekkel ismerkednek meg, amelyek a munkavégzésbe zökkenőmentesen beilleszthetők, hogy az egyéni és a csapatszintű kreativitás fejlődjön az új termékek, szolgáltatások, munkamódszerek tervezésének és megvalósításának újszerű megoldásában.

Időgazdálkodás és multitasking

Ezen a tréningen sorra vesszük az időrablókat, és azonnal alkalmazható eszközöket tanítunk arra, hogyan lehet jól beosztani az időt, határidőre dolgozni. Azoknak a résztvevőknek, akik egyszerre több feladatot kapnak, hasznos és gyakorlati megoldást adunk az egyidejű feladatok hatékony elvégzésére.

Értekezletvezetés

Ezen a tréningen a hosszú, értelmetlen értekezleteknek vetünk véget azzal, hogy gyorsan megtanulható eszközöket kapnak a résztvevők az online és jelenléti értekezletek megtervezésére és levezetésére.

Interjúzási technikák és készségek

Ezzel a tréninggel a kis-és közepes vállalkozások vezetői és munkatársai ismerik meg az állásra jelentkezők hatékony interjúztatásának eszközeit, annak érdekében, hogy a megfelelő embert találják meg a csapatuk számára.

Prezentációs technikák

Ezen a tréningen a Power Point és a prezi alkalmazásait, a prezentáció elkészítését és a közönség igényeinek megfelelő előadás megtartását, a figyelem fenntartását tanulhatják meg a résztvevők.

Ügyfélszolgálati képzés

Ezen a tréningen az ügyféltípusokkal ismerkednek meg a résztvevők, és annak a protokollnak a lépéseivel, amely egy hatékony és modern ügyfélszolgálatban elvárható mind írásban, mind pedig szóban.

Értékesítők képzése

Ezen a tréningen különböző értékesítési helyzetre alkalmazott eszközöket, ügyféltípusokat ismerhetnek meg a résztvevők attól függően, hogy személyes vagy telefonos értékesítést folytatnak-e, illetve meglévő vagy hideg hívással elérendő vevőket kell-e megkeresniük.

Tárgyalástechnika

Ezen a tréningen az online és a személyes tárgyalási helyzetek előkészítését, levezetését és utánkövetését tanulhatják meg a résztvevők, hazai és nemzetközi tárgyalási helyzetek eszközeit, kommunikációs és interkulturális eszközeit a hatékony, win-win helyzetek elérése érdekében.

Stresszkezelés, kiégés kezelés

Ezen a tréningen a résztvevők megismerik a munkahelyi stressz és a kiégés okait, tüneteit, és könnyen alkalmazható stresszkezelési eszközökkel ismerkednek meg, amellyel a betegségek és a depresszió megelőzhető.

Belső trénerek képzése

Ezen a tréningen a belső trénereknek, oktatóknak, mentoroknak tanítunk olyan azonnal alkalmazható tréningeszközöket, amellyel a képzésük eredményesebb, a résztvevők aktivizálása magasabb lesz.

Küldetésünk

Cégünk Magyarországon és Európában gyakorlatorientált, azonnal alkalmazható eszközöket tanító tréningeket, valamint piaci részesedést és teljesítménynövelő szervezetfejlesztést kínál partnereinknek.

Azt valljuk, hogy a szervezeti működésben felmerülő fennakadások, változási szükségletek, problémák lehetőséget adnak arra, hogy megerősítsük a cégben a kompetens, elkötelezett emberek összhangja által teremtett eredményes működést, ami igazi győzelem önmagunk felett.

A Victum küldetése