Tárgyalástechnika

Tárgyalástechnika és üzleti protokoll hazai környezetben

Ezen a tréningen a résztvevőknek az online és a jelenléti tárgyalások előkészítését, levezetését tanítjuk meg, a hatékony cégbemutatást, a mai világban már nélkülözhetetlen pitch összeállítását és megtartását, a tárgyalópartnerek típusainak felismerését és a különböző tárgyalási stratégiákat.

Tárgyalástechnika és üzleti protokoll nemzetközi környezetben

Ezzel a tréninggel azokat a vállalkozásokat segítjük, akik exportra szeretnének menni, külpiacon dolgoznak, és tárgyalási készségeiket az interkulturális ismeretekkel szeretnék bővíteni. Több mint 50 ország aktuális interkulturális hátteréről tudunk ismereteket átadni. Ügyvezetőnk, Simon Ildikó, aki a tréninget tartja a Külügy-és Külgazdasági Minisztérium HEPA Exportfejlesztési Ügynökség hivatalos Magyar Multiprogram trénere.

Küldetésünk

Cégünk Magyarországon és Európában gyakorlatorientált, azonnal alkalmazható eszközöket tanító tréningeket, valamint piaci részesedést és teljesítménynövelő szervezetfejlesztést kínál partnereinknek.

Azt valljuk, hogy a szervezeti működésben felmerülő fennakadások, változási szükségletek, problémák lehetőséget adnak arra, hogy megerősítsük a cégben a kompetens, elkötelezett emberek összhangja által teremtett eredményes működést, ami igazi győzelem önmagunk felett.

A Victum küldetése