+36 30 284 5332 info@victum.hu

Szolgáltatások

A szervezetfejlesztés a jól működő cégeknek is kell!

Ha autóját elviszi szervízelni, cégét hozza hozzánk! Átnézzük, felmérjük, segítünk rendet rakni az alkatrészek között.

Kérjen ajánlatot!

Szervezetfejlesztés KKV-knak

Ma már nem elég jó szakembernek és megbízható partnernek lenni. A versenyben az marad talpon, aki a cégét költséghatékonyan vezeti, a munkatársai képességét és tudását maximálisan felhasználja, és hosszú távon tervez. Ezt mi hogyan segítjük?

Külpiacra jutást segítő szolgáltatások

A magyar vállalkozások exportképes szolgáltatásai és termékei már most is számos országban vannak jelen. Cégünk ügyvezetője, Simon Ildikó a Külügyi és Külgazdasági Minisztérium HEPA Exportfejlesztési Ügynökségének. Hogyan tud az Ön cége külföldre jutni?

HR programok

A céges teljesítménymutatók felállítása, a dolgozók beilleszkedésének kidolgozása, a munkahelyi stressz megoldása, a home office és távmunka kialakítása mind olyan feladatok, amelyeket minden napos munka miatt félre kell tenni. Velünk megnöveli HR csapata létszámát. Hogyan tudunk segíteni?

Ügyfélszolgálat – komplex megoldás

Az elégedett ügyfelek egy vállalkozás egyik sikerfaktora. Akár már profin működő ügyfélszolgálatot működtet, akár most gondolkodik ennek megszervezésén, mi teljes körű megoldást nyújtunk ehhez. Hogyan építjük fel?

A vállalkozása sokat nőtt az elmúlt években?

Épp ellenkezőleg, fogynak az ügyfelek, a vásárlók?
Új munkatársak érkeztek a céghez?
Épp ellenkezőleg, kiléptek a kulcsemberei?
Át akarja adni a cégét családon belül vagy külső vezetőnek?
A mi szervezetfejlesztésünk egyszerű megoldásokból áll, két lépésben adunk ajánlatot: először a cég felmérésére, és utána a lehetséges megoldásokra, ezek sorrendjére.

Hogyan dolgozunk?

Vezetői, tulajdonosi célok kitűzése

Első lépésben leülünk, és megfogalmazzuk a mérhető és reális célokat, amelyeket el akarunk érni a szervezetfejlesztéssel.

Felmérés

Három féle módszerrel gyűjtjük be az információkat. Online kitölthető kérdőívvel, helyszíni megfigyeléssel és egyéni, csoportos interjúkkal. A felmérés végén összegző riportot készítünk.

A fejlesztési feladatok elvégzése

Amennyiben a felmérés után a megvalósítással is megbíz bennünket, elkezdjük a legfontosabb és legsürgősebb megoldásokkal, mindezt úgy, hogy a cég működése zökkenőmentes legyen.

Mérés, értékelés

A fejlesztési feladatok után elvégezzük a hatásmérést, az értékelést, hogy milyen módon teljesültek a kitűzött célok. Erről összegző riportot készítünk.

Miért a Victumot válasszam?

A piacon annyi a szervezetfejlesztő, mint csillag az égen. Tudjuk, hogy nehéz választás, hogy kivel dolgozzon, mert ez egy bizalmi munka, mint amilyen a könyvelő, a jogász, vagy az autószerelő.

Valós mérhető üzleti előny
Szolgáltatásaink valós mérhető üzleti előnyhöz juttatják a partnereinket. Első lépésünk a mérhető célok megfogalmazása, például a fluktuáció csökkenése, az új belépő kolléga termelékenységének felgyorsítása, a táppénzen töltött órák számának csökkenése. Ezt a megvalósítás után visszamérjük!
Motiváló szervezetfejlesztés
A cég egyik legnagyobb értéke a benne dolgozó munkatársi csapat. A felmérés és a fejlesztés folyamatába mindenkit bevonunk, érdekeltté tesszük a kollégákat, és olyan változtatásokat javaslunk velük együtt, amelyek megvalósításában így motiváltak lesznek.
A felmérés is fejlesztés
Már a felmérést követő riport felér egy fél szervezetfejlesztéssel, mert ebben részletesen leírjuk, hogy akár saját maga milyen változtatásokat végezzen el a piaci részesedés növelése, a fluktuáció csökkentése, az új dolgozó beillesztése vagy a cég stafétabotjának átadása érdekében.
Értelmes árképzés
Áraink ésszerűek, igazodnak a cég pénzügyi helyzetéhez. A szervezetfejlesztés nem a multik luxusa, kis-és közepes vállalkozások is hozzá tudnak férni normális árakon.

Küldetésünk

Cégünk Magyarországon és Európában gyakorlatorientált, azonnal alkalmazható eszközöket tanító tréningeket, valamint piaci részesedést és teljesítménynövelő szervezetfejlesztést kínál partnereinknek.

Azt valljuk, hogy a szervezeti működésben felmerülő fennakadások, változási szükségletek, problémák lehetőséget adnak arra, hogy megerősítsük a cégben a kompetens, elkötelezett emberek összhangja által teremtett eredményes működést, ami igazi győzelem önmagunk felett.

A Victum küldetése

Hogy kezdjük el?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Akár itt az ajánlatkérő kitöltésével, akár egy email vagy egy telefon erejéig mondja el nekünk, hogy miben segíthetünk, milyen kihívások előtt áll a cég, milyen képzések, szolgáltatások érdeklik.

Első ajánlat és demó

Az igényeire válaszul 48 órán belül küldünk egy ajánlatot, amely tartalmazza az Ön cégére szabott felmérési és képzési programokat árakkal, referenciákkal együtt. Ha szükséges, két órás demó programunkkal kötelezettség nélkül megmutatjuk, hogyan dolgozunk.

Megállapodás

Miután elfogadta ajánlatunkat, 24 órán belül kinevezünk egy projektgazdát a tréningekhez vagy szolgáltatásokhoz, online felületen létrehozzuk a projektet, hogy ne emailekből, telefonbeszélgetésekből kelljen kimazsolázni a tennivalókat. Dőljön hátra, a munkavállalók képzése jó kezekben van!

A szolgáltatás tudomány! Tegyen minket próbára! 24 órán belül válaszolunk!