Szolgáltatások

A szervezetfejlesztés a jól működő cégeknek is kell!

Ha autóját elviszi szervízelni, cégét hozza hozzánk! Átnézzük, felmérjük, segítünk rendet rakni az alkatrészek között.

Kérjen ajánlatot!

Szervezetfejlesztés KKV-knak

Ma már nem elég jó szakembernek és megbízható partnernek lenni. A versenyben az marad talpon, aki a cégét költséghatékonyan vezeti, a munkatársai képességét és tudását maximálisan felhasználja, és hosszú távon tervez. Ezt mi hogyan segítjük?

Külpiacra jutást segítő szolgáltatások

A magyar vállalkozások exportképes szolgáltatásai és termékei már most is számos országban vannak jelen. Cégünk ügyvezetője, Simon Ildikó a Külügyi és Külgazdasági Minisztérium HEPA Exportfejlesztési Ügynökségének. Hogyan tud az Ön cége külföldre jutni?

HR programok

A céges teljesítménymutatók felállítása, a dolgozók beilleszkedésének kidolgozása, a munkahelyi stressz megoldása, a home office és távmunka kialakítása mind olyan feladatok, amelyeket minden napos munka miatt félre kell tenni. Velünk megnöveli HR csapata létszámát. Hogyan tudunk segíteni?

Ügyfélszolgálat – komplex megoldás

Az elégedett ügyfelek egy vállalkozás egyik sikerfaktora. Akár már profin működő ügyfélszolgálatot működtet, akár most gondolkodik ennek megszervezésén, mi teljes körű megoldást nyújtunk ehhez. Hogyan építjük fel?

A vállalkozása sokat nőtt az elmúlt években?

Épp ellenkezőleg, fogynak az ügyfelek, a vásárlók?
Új munkatársak érkeztek a céghez?
Épp ellenkezőleg, kiléptek a kulcsemberei?
Át akarja adni a cégét családon belül vagy külső vezetőnek?
A mi szervezetfejlesztésünk egyszerű megoldásokból áll, két lépésben adunk ajánlatot: először a cég felmérésére, és utána a lehetséges megoldásokra, ezek sorrendjére.

Hogyan dolgozunk?

Vezetői, tulajdonosi célok kitűzése

Első lépésben leülünk, és megfogalmazzuk a mérhető és reális célokat, amelyeket el akarunk érni a szervezetfejlesztéssel.

Felmérés

Három féle módszerrel gyűjtjük be az információkat. Online kitölthető kérdőívvel, helyszíni megfigyeléssel és egyéni, csoportos interjúkkal. A felmérés végén összegző riportot készítünk.

A fejlesztési feladatok elvégzése

Amennyiben a felmérés után a megvalósítással is megbíz bennünket, elkezdjük a legfontosabb és legsürgősebb megoldásokkal, mindezt úgy, hogy a cég működése zökkenőmentes legyen.

Mérés, értékelés

A fejlesztési feladatok után elvégezzük a hatásmérést, az értékelést, hogy milyen módon teljesültek a kitűzött célok. Erről összegző riportot készítünk.

Miért a Victumot válasszam?

A piacon annyi a szervezetfejlesztő, mint csillag az égen. Tudjuk, hogy nehéz választás, hogy kivel dolgozzon, mert ez egy bizalmi munka, mint amilyen a könyvelő, a jogász, vagy az autószerelő.

Valós mérhető üzleti előny
Szolgáltatásaink valós mérhető üzleti előnyhöz juttatják a partnereinket. Első lépésünk a mérhető célok megfogalmazása, például a fluktuáció csökkenése, az új belépő kolléga termelékenységének felgyorsítása, a táppénzen töltött órák számának csökkenése. Ezt a megvalósítás után visszamérjük!
Motiváló szervezetfejlesztés
A cég egyik legnagyobb értéke a benne dolgozó munkatársi csapat. A felmérés és a fejlesztés folyamatába mindenkit bevonunk, érdekeltté tesszük a kollégákat, és olyan változtatásokat javaslunk velük együtt, amelyek megvalósításában így motiváltak lesznek.
A felmérés is fejlesztés
Már a felmérést követő riport felér egy fél szervezetfejlesztéssel, mert ebben részletesen leírjuk, hogy akár saját maga milyen változtatásokat végezzen el a piaci részesedés növelése, a fluktuáció csökkentése, az új dolgozó beillesztése vagy a cég stafétabotjának átadása érdekében.
Értelmes árképzés
Áraink ésszerűek, igazodnak a cég pénzügyi helyzetéhez. A szervezetfejlesztés nem a multik luxusa, kis-és közepes vállalkozások is hozzá tudnak férni normális árakon.

Küldetésünk

Cégünk Magyarországon és Európában gyakorlatorientált, azonnal alkalmazható eszközöket tanító tréningeket, valamint piaci részesedést és teljesítménynövelő szervezetfejlesztést kínál partnereinknek.

Azt valljuk, hogy a szervezeti működésben felmerülő fennakadások, változási szükségletek, problémák lehetőséget adnak arra, hogy megerősítsük a cégben a kompetens, elkötelezett emberek összhangja által teremtett eredményes működést, ami igazi győzelem önmagunk felett.

A Victum küldetése

Miért minket válassz?

Gyakorlatias képzést adunk, azonnal alkalmazható tudással

Velünk nincsenek unalmas percek 😊

Együtt dolgozunk a sikerért!

A Victum Bt. a E/2022/000009 számon engedélyezett felnőttképző intézmény és a képzés a képzés elvégzéséről szóló tanúsítvánnyal zárul.

A szolgáltatás tudomány! Tegyen minket próbára! 24 órán belül válaszolunk!