HR programok és coaching

A céges teljesítménymutatók felállítása, a dolgozók beilleszkedésének kidolgozása, a munkahelyi stressz megoldása, a munkavállalók elégedettségének növelése, a munkaerőmegtartó egyéni és csoportos coaching napi szintű kihívások. Velünk megnöveli HR csapata létszámát. Hogyan tudunk segíteni?

Céghatékonyság – A KPI

A KPI az angol Key Performance Indicator kifejezés rövidítése, ami „fő teljesítménymutatót” jelent. A KPI egy olyan mérhető érték, ami azt mutatja meg, hogy egy cég milyen hatékonysággal dolgozik a kitűzött céljai felé. Ebben segítünk a cég méretétől függetlenül.

Kiválasztás, onboarding, új belépők beilleszkedése

Ha kulcsembert keres a cégébe (vezetői pozíciók, értékesítés stb.), mi megkeressük, kiválasztjuk (Assesment Center), annak érdekében, hogy a lehető legmegfelelőbb embert válassza ki a kihívást jelentő munkakörre.  Minden cég küzd valamilyen szintű fluktuációval, és régen felismerte, hogy egy új dolgozó legalább 3 hónapig nem “termel”, és még több régi dolgozó energiáját, idejét is leköti a betanuláskor. Mi ezt lerövidítjük, megkönnyítjük, rendszerbe rakjuk.

Dolgozói elégedettség mérés

Az elégedett dolgozó a cég egyik sikerfaktora. Ennek mérése belülről időnként nehézségekbe ütközik, hiszen egy külsősnek egészen mások a szempontjai, és a dolgozók őszintébben válaszolnak neki, mint azoknak, akiktől munkájuk, fizetésük függ. Mi elvégezzük a dolgozói elégedettség mérését, és részletes riportot készítünk az eredményekről, illetve fejlesztési javaslatokat is adunk.

Munkaerőmegtartó egyéni vagy csoportos coaching

A vállalkozások egyik kihívása a képzett és elkötelezett munkavállaló motivációjának megtartása. Gyakran néhány órás egyéni vagy csoportos coaching, a motivációkkal, az aktuális problémákkal való strukturált foglalkozás segít a munkavállalók megtartásában. Ebben tudunk cégre szabott megoldást nyújtani a kis-és közepes vállalkozásoknak, csakúgy, mint a nagyvállalatoknak, multinacionális cégeknek.

Változás-, fejlődéskövető coaching, műhelymunka

Ez a VIP szolgáltatásunk kifejezetten azoknak a jelenlegi vagy korábbi ügyfeleinknek szól, akik már elindították a kultúra váltást vállalatukban, és most kollégáik számára további személyes fejlődést szeretnének biztosítani. Egyedülálló lehetőséget kínálunk azoknak a cégeknek, ahol már jelen voltunk cégfejlesztő vagy képzési szolgáltatásainkkal.

Egészséges munkahely

A világjárvánnyal járó stressz és az otthoni munkavégzés kihívásai miatt még a korábbiaknál is jobban felértékelődött a munkavállalók egészsége és jólléte. Az egészséges dolgozó a vállalkozás egyik sikerfaktora. Olyan programokat ajánlunk, amelyek pozitív eredményei mérhetőek is például a fluktuáció, a hiányzások, a betegszabadságok csökkenésével, a dolgozói teljesítménynövekedéssel.

Küldetésünk

Cégünk Magyarországon és Európában gyakorlatorientált, azonnal alkalmazható eszközöket tanító tréningeket, valamint piaci részesedést és teljesítménynövelő szervezetfejlesztést kínál partnereinknek.

Azt valljuk, hogy a szervezeti működésben felmerülő fennakadások, változási szükségletek, problémák lehetőséget adnak arra, hogy megerősítsük a cégben a kompetens, elkötelezett emberek összhangja által teremtett eredményes működést, ami igazi győzelem önmagunk felett.

A Victum küldetése