A vállalkozások egyik legnagyobb kihívása a munkaerő megtartása, motiválása. A legtöbb vezető kizárólag fizetésemelésben, bónuszokban gondolkodik.

Mi egy olyan juttatásra hívjuk fel a vállalkozások figyelmét, ami hosszútávon erősíti a dolgozói elkötelezettséget.

A kulcsemberek és a jó teljesítő kollégák számára egyéni coaching formájában nyújtott támogatás erősíti a megbecsülés érzését és növeli a lojalitást.

Mikor érdemes egyéni coachingban gondolkodni?

Life coaching szolgáltatás kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkavállalóknak

Előfordul, hogy egy jól teljesítő kolléga teljesítménye látványosan visszaesik, hangulatingadozásai vannak, nem tartja a határidőket, késik a munkából. Sok esetben ezeket a változásokat a munkavállaló magánéleti nehézségei okozzák, amiben a munkahelyi vezetője, kollégái nem feltétlenül tudnak segíteni.

Párkapcsolati coaching kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkavállalónak és párjának

Azt szoktuk mondani, hogy az tud igazán jól teljesíteni a munkahelyén, akinek rendezett a magánélete. És ez fordítva is igaz. Ha egy kulcsemberünk magánéleti válságba kerül, az óhatatlanul kihat a munkájára, és a munkatársaival való kapcsolatára is. 

A fenti két esetben a fizetésemelés, a bónusz nem segíti a munkavállalót, hiszen nem anyagi nehézségei vannak, hanem magánéleti válságba került. Ilyen helyzetben a munkáltató részéről coaching folyamat formájában nyújtott támogatás célzottan abban tud segíteni a munkavállalónak, amire az adott helyzetben a legnagyobb szüksége van. Az egyéni coaching hatására visszafordítható a teljesítményromlás, és ezzel párhuzamosan a magánéletében is javulás következhet be.

Üzleti coaching szolgáltatás a vezetőknek

Bizonyára ismerős az a helyzet, 

 • amikor a jól teljesítő kollégát kinevezzük egy csapat vezetőjévé, és csalódás ér munkáltatóként, mert nem azt a teljesítményt hozza, amit elvártunk tőle. Nem tudja a vezetői szerepet felvenni és a vezetői eszköztárat megfelelően használni.
 • amikor egy meglévő vezető a kiégés jeleit mutatja. Állandóan stresszben van, és ez kihat a beosztottjaira is.
 • amikor egy vezető nem tudja megfelelően lelkesíteni, motiválni a kollégái.

Karrier coaching a munkavállalónak, vezetőnek

bizonyára ismerős az a helyzet,

 • amikor látszik egy jól teljesítő munkavállalóról, hogy többre lenne képes, mint amennyit az adott pozíciójában nyújt. Azonban nincs se idő, se energia a fejlesztésére.
 • amikor adott csoport vezetője – rövidebb, hosszabb időre távol kényszerül maradni a vállalattól, és nincs megoldva a helyettesítése
 • amikor meg tudjuk határozni, hogy mi mindennek kell teljesülnie ahhoz, hogy magasabb pozícióba kerüljön a munkavállaló, de mégsem történik semmi a munkavállaló részéről

A fenti két esetben sem segít se a fizetésemelés, se a bónusz. Itt is a leghatékonyabb az egyéni coaching, ami célzottan segíti a munkavállalót a fejlődésben, a tanulásban. És mindezközben az elégedettsége és a lojalitása is erősödik.

A coaching jellemzően 3-7 alkalomból álló, célorientált, dinamikus fejlesztési eszköz, amelyet személyesen vagy online formában, előre egyeztetett időpontban tudunk megtartani munkavállalójának.

Csomagjainkat tekintse meg lejjebb!

Mi, mint trénerek, cégfejlesztők és coachok, magasfokú szakmai tapasztalattal rendelkezünk mind a cégfejlesztésben mind az egyének támogatásában. Célunk, hogy ügyfeleinket személyre szabott technikákkal segítsük az előre lepésben a személyes hatékonyságfejlesztés és személyre szabott coaching segítségével.

Szolgáltatásunk egyéni felméréssel és konzultációval indul, hogy pontosan megértsük ügyfeleink igényeit, elakadásait és céljait. Ezután megkezdjük a megoldás fókuszú coaching folyamatot.

Fontos! A coaching alkalmak során titoktartást vállalunk, a megrendelő számára kizárólag a coacheeval előre egyeztetett információkat áll módunkban átadni.

AranyCoaching

Ezt a csomagot ajánljuk 80-110 fős vállalkozásoknak, a kiemelt és kulcspozícióban lévő munkavállalók körében történő felhasználásra, vezetői javaslat alapján.

havi 15 óra life/párkapcsolati coaching

havi 15 óra üzleti/karrier coaching

 • üzleti/karrier coaching esetén első konzultáció a megrendelővel és a coacheeval közösen (30 p.)
 • life/párkapcsolati coaching esetén kizárólag a munkavállalóval történik a konzultáció. Első alkalom 30 perc.

EzüstCoaching

Ezt a csomagot ajánljuk 50-80 fős vállalkozásoknak, a kiemelt és kulcspozícióban lévő munkavállalók körében történő felhasználásra, vezetői javaslat alapján.

havi 10 óra life/párkapcsolati coaching

havi 10 óra üzleti/karrier coaching

 • üzleti/karrier coaching esetén első konzultáció a megrendelővel és a coacheeval közösen (30 p.)
 • life/párkapcsolati coaching esetén kizárólag a munkavállalóval történik a konzultáció. Első alkalom 30 perc.

BronzCoaching

Ezt a csomagot ajánljuk 10-50 fős vállalkozásoknak, a kiemelt és kulcspozícióban lévő munkavállalók körében történő felhasználásra, vezetői javaslat alapján.

havi 5 óra life/párkapcsolati coaching

havi 5 óra üzleti/karrier coaching

 • üzleti/karrier coaching esetén első konzultáció a megrendelővel és a coacheeval közösen (30 p.)
 • life/párkapcsolati coaching esetén kizárólag a munkavállalóval történik a konzultáció. Első alkalom 30 perc.
Amennyiben egy tréningünk vagy szolgáltatásunk elnyerte tetszését, kérjen tőlünk ajánlatot. 24 órán belül válaszolunk!