Egészséges munkahely

A világjárvánnyal járó stressz és az otthoni munkavégzés kihívásai miatt még a korábbiaknál is jobban felértékelődött a munkavállalók egészsége és jólléte. Az egészséges dolgozó a vállalkozás egyik sikerfaktora. Olyan programokat ajánlunk, amelyek pozitív eredményei mérhetőek is például a fluktuáció, a hiányzások, a betegszabadságok csökkenésével, a  dolgozói teljesítménynövekedéssel. Mi hogyan segítünk ebben?

Míg a ROI (return on investment) tisztán pénz alapú, vagyis pusztán azt mutatja meg, hogy hány dollárt hozott vagy takarított meg minden egyes befektetett dollár, addig a VOI (value of investment) olyan javakat is tekint, mint hogy az emberek hogyan érzik magukat, mennyire elégedettek, mennyire elkötelezettek, mennyire energikusak.

Mi abban segítünk, hogy a cég lehetőségeihez és adottságaihoz igazítva, folyamatosan építkező egészségmegőrző szolgáltatásokat tudjon ajánlani a dolgozóinak. 

Egészségtérkép

A cég dolgozóinak felmérésével láthatóvá válik egy térképes alkalmazás segítségével a dolgozók egészségügyi állapota, fizikai és mentális szempontból – a személyes adatok kezelésének maximális megtartásával.

Stresszkezelés, kiégés-kezelés

A fizikai megbetegedések egyik kiváltó oka a stressz, a kiégés, amelyre egyéni és csoportos megoldásokat kínálunk.

Munkahelyi wellness

A zökkenőmentes munkavégzésbe illeszthető mentális és testi egészség megőrzésére ajánlunk olyan szolgáltatókat, akik hosszú évek óta bizonyították szakmai kiválóságukat a masszázs, a különböző terápiák és egyéb egészségmegőrző szolgáltatások területén.

A vezetőknek és munkatársaknak ajánlott stresszkezelés és kiégés kezelés tréningek listáját és leírását a Tréningek menüpontban találja.

Amennyiben egy tréningünk vagy szolgáltatásunk elnyerte tetszését, kérjen tőlünk ajánlatot. 24 órán belül válaszolunk!