Ez a VIP szolgáltatásunk kifejezetten azoknak a jelenlegi vagy korábbi ügyfeleinknek szól, akik már elindították a kultúra váltást vállalatukban, és most kollégáik számára további személyes fejlődést szeretnének biztosítani. Egyedülálló lehetőséget kínálunk azoknak a cégeknek, ahol már jelen voltunk cégfejlesztő vagy képzési szolgáltatásainkkal a Victum színeiben.

 • Elindult a cégben a kultúra váltás, de a kollégák nehezen engedik el a régi megszokásokat?
 • Hatékonyabb lett a céges kommunikáció, de nem mindenki vett részt a képzésen, így van, aki nem sajátította még el az új készségeket?
 • Megvalósult a cégfejlesztés, de gyakori az ellenállás a kollégák részéről?

Mi a Victumban abban hiszünk, hogy nem csak a rendszerekben, folyamatokban, hanem az emberi hozzáállás és cselekedet szintjén kell a változás.

Ebben nyújtanak további támogatást az egyénre szabott hatékonyságfejlesztő coaching csomagjaink.

Mi, mint trénerek, cégfejlesztők és coachok, magasfokú szakmai tapasztalattal rendelkezünk mind a cégfejlesztésben mind az egyének támogatásában. Célunk, hogy ügyfeleinket személyre szabott technikákkal segítsük az előre lepésben a személyes hatékonyságfejlesztés és személyre szabott coaching segítségével.

Az általunk kínált coaching és egyéni tréning technikák kombinációja egyedülálló lehetőséget teremt az egyéni fejlődésre. Ilyen hatékonyságot növelő készségek lehetnek például az empátia, a kommunikációs képességek, a csapatmunka, a konfliktuskezelés, az időmenedzsment és az önálló tanulás.

Szolgáltatásunk egyéni felméréssel és konzultációval indul, hogy pontosan megértsük ügyfeleink igényeit, elakadásait és céljait. Ezután megkezdjük a megoldás fókuszú coaching folyamatot, melyet az aktuális tréning eszközök tanításával kombinálunk. Ezáltal a munkatárs új szokásokat alakít ki, és pótolhatja a hiányzó készségeket.

A VIP ajánlatunk egyedi és hatékony módszerekkel támogatja ügyfeleinket abban, hogy az alkalmazottai elérjék személyes és szakmai céljaikat a céges célok részeként.

Ha szeretne továbblépni a cégfejlesztésben és elkötelezettebb, emberi kapcsolatok, kommunikáció, vezetés és problémamegoldás területén hatékonyabb munkatársakat, akkor ez a szolgáltatás Önnek szól.

Engedje, hogy tapasztalatunk és szaktudásunk tovább segítse cégét a minőségi változásban!

 Csomagjainkat tekintse meg lejjebb!

A csomagok megválasztása során érdemes végiggondolni az elvárt elköteleződés szintjét, hiszen egy hosszabb folyamat során tovább tudjuk támogatni a kollégát kitűzött céljai elérésében, az új szokásai kialakításában és megtartásában.

Fontos! A coaching alkalmak során titoktartást vállalunk, a megrendelő számára kizárólag a coacheeval előre egyeztetett információkat áll módunkban átadni.

AranyCoaching + soft skills csomag 7 alkalmas

Ezt a csomagot ajánljuk azoknak a munkatársaknak, akiknek csökkent a motivációja, elakadás tapasztalható, nem sikerül a munkatársnak a céges kultúra- és struktúraváltással együtt haladni.

 • Egyéni online felmérés
 • Első konzultáció a megrendelővel és a coacheeval közösen (30 p.)
 • 7 coaching alkalom heti/kétheti rendszerességgel (45-60 perc/alkalom)

EzüstCoaching + soft skills csomag  5 alkalmas

Ez a csomag kiváló választás a középvezetők, fontosabb területek vezetői számára, akik egyszerre pótolhatják soft skill hiányosságaikat és dolgozhatnak hosszú távú céljaikon.

 • Egyéni online felmérés
 • Első konzultáció a megrendelővel és a coacheeval közösen (30 p.)
 • 5 coaching alkalom heti/kétheti rendszerességgel (45-60 perc/alkalo

BronzCoaching + soft skills csomag 3 alkalmas

Ezt a csomagot azoknak a munkatársaknak ajánljuk, akik a Victum által nyújtott képzést, cégfejlesztést követően érkeztek a céghez, vagy nem tudtak részt venni a fejlesztő alkalmakon és bekapcsolódnának az új munkakultúrába.

 • Egyéni online felmérés
 • Első konzultáció a megrendelővel és a coacheeval közösen (30 p.)
 • 3 coaching alkalom heti/kétheti rendszerességgel (45-60 perc/alkalom)
Amennyiben egy tréningünk vagy szolgáltatásunk elnyerte tetszését, kérjen tőlünk ajánlatot. 24 órán belül válaszolunk!