Értékesítők képzése

Eladótérben dolgozók képzése

Ezzel a tréninggel azokat az eladókat segítjük, akik a vásárlókkal személyesen találkoznak boltban, áruházban, üzletben, és kevés idejüket jól akarják felhasználni az ügyfelek kiszolgálásában. Az eladás növelése érdekében a különböző vásárlói típusoknak megfelelő többletértékesítési és keresztértékesítési technikákat tanulhatnak.

Hideghívással dolgozó értékesítők képzése

Ezen a tréningen az ügyfelek és különböző személyiségtípusok megismerésével, a hideg hívás technikáival abban segítünk a résztvevőknek, hogy úgy tudják megszólítani az ismeretlen személyt, hogy abból elköteleződés, későbbi vásárlás eredjen.

Személyes kapcsolattartással értékesítők képzése

Ezzel a tréninggel azokat az értékesítőket segítjük, akik az új és régi vásárlóikat személyesen látogatják, és folyamatos vásárlásra, újra aktivizálásra, többletvásárlásra szeretnék őket ösztönözni, és mindezt ügyfél és személyiségtipológiák ismeretében a hatékony kommunikáció eszközeivel érjük el.

Küldetésünk

Cégünk Magyarországon és Európában gyakorlatorientált, azonnal alkalmazható eszközöket tanító tréningeket, valamint piaci részesedést és teljesítménynövelő szervezetfejlesztést kínál partnereinknek.

Azt valljuk, hogy a szervezeti működésben felmerülő fennakadások, változási szükségletek, problémák lehetőséget adnak arra, hogy megerősítsük a cégben a kompetens, elkötelezett emberek összhangja által teremtett eredményes működést, ami igazi győzelem önmagunk felett.

A Victum küldetése