Vezetői tréningek

Felsővezetői tréning

Ezen a szinten a legfontosabb dilemma a stratégia kialakítása, a minőségi munkatársak megtalálása és az operatív feladatok átadása, a csapat teljesítményének növelése.

Középvezetői tréning

Ezen a szinten a legfontosabb feladat a munka hatékony irányításának és a dolgozók motiválásnak összehangolása, a feladatok delegálása és a gyors döntéshozatal.

Projektmenedzser tréning

Ebben a munkakörben a legfontosabb kérdés a projekt mérföldköveinek követése, a határidők betartása, és a kollégák hatékony koordinálása.

Munkaerőmegtartó vezetői program

A fejlett cégek legnagyobb problémája, hogy zökkenőmentesen termelni tudjon. Ha a dolgozók elhagyják a céget, vagy az új belépőket nem sikerül gyorsan beépíteni a csapatba, a termelés csökken. Mi erre kínálunk teljes körű megoldást.

Küldetésünk

Cégünk Magyarországon és Európában gyakorlatorientált, azonnal alkalmazható eszközöket tanító tréningeket, valamint piaci részesedést és teljesítménynövelő szervezetfejlesztést kínál partnereinknek.

Azt valljuk, hogy a szervezeti működésben felmerülő fennakadások, változási szükségletek, problémák lehetőséget adnak arra, hogy megerősítsük a cégben a kompetens, elkötelezett emberek összhangja által teremtett eredményes működést, ami igazi győzelem önmagunk felett.

A Victum küldetése