+36 30 284 5332 info@victum.hu

Kötelező képzések pályázatokhoz

Esélyegyenlőségi képzések

Ezen a tréningen a résztvevők megismerik az esélyegyenlőségi törvény kötelező előírásait, a védett célcsoportokat,a sztereotípia, az előítélet és a diszkrimináció munkahelyi eseteit, és az esélyegyenlőségi terv elkészítését.

Esélyegyenlőségi referens felkészítése

Ezen a tréningen a kinevezett esélyegyenlőségi referens és munkáját segítő kollégák számára részletesen, lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan kell esélyegyenlőségi tervet készíteni, erről a cégen belül kommunikálni, a meglévő esélyegyenlőségi tervet felülvizsgálni, értékelni.

Munkahelyi esélyegyenlőségi terv készítése és felülvizsgálata

Tréningjeinkhez kapcsolódóan vagy önállóan is elkészítjük a cégre, intézményre szabott esélyegyenlőségi tervet olyan intézkedésekkel, amelyek a törvényi kötelezettségen túl munkavállalók motiválásában is segítséget jelent a cégnek, intézménynek.

Érzékenyítő nap a csapatnak

Csapatépítés vagy céges rendezvény keretében 2-6 órás intervallumban az esélyegyenlőség legfontosabb üzeneteit a teljes munkavállalói csapatnak át tudjuk adni játékos, érzékenyítő formában.

Környezeti tudatosság képzés

Ezen a tréningen a résztvevők megismerkednek a környezettudatosság alapjaival, a munkahelyen alkalmazható környezetvédelmi eszközökkel és jó gyakorlatokkal.

Környezetvédelmi nap a csapatnak

Csapatépítés vagy céges rendezvény keretében 2-6 órás intervallumban a környezettudatosság legfontosabb üzeneteit a teljes munkavállalói csapatnak át tudjuk adni játékos, érzékenyítő formában.

Küldetésünk

Cégünk Magyarországon és Európában gyakorlatorientált, azonnal alkalmazható eszközöket tanító tréningeket, valamint piaci részesedést és teljesítménynövelő szervezetfejlesztést kínál partnereinknek.

Azt valljuk, hogy a szervezeti működésben felmerülő fennakadások, változási szükségletek, problémák lehetőséget adnak arra, hogy megerősítsük a cégben a kompetens, elkötelezett emberek összhangja által teremtett eredményes működést, ami igazi győzelem önmagunk felett.

A Victum küldetése