Tréningek:

       
  Image result for ügyfélszolgálat    Image result for értékesítés
>>Vezetőknek<<   >>Ügyfélszolgálatosoknak<<   >>Értékesítőknek<<
         

Tanácsadás:

       

Related image

       
>>HR és Üzleti tanácsadás<<        

 

Szervezetfejlesztés mérhető tréningekkel

Szeretné tudni, hogy a fejlesztés eredményeképp milyen mértékű kompetencia és kapacitás bővülés mutatható ki az Ön cégénél? Fontos az Ön számára, hogy a készségfejlesztésbe és szervezetfejlesztésbe fektetett energia láthatóan és hatékonyan megtérüljön?

Mi mérhetővé tesszük a változásokat!

Tréningjeink nemcsak magyarul, hanem angolul, németül és franciául is elérhetőek. További nyelveken is tudjuk szolgáltatásunkat nyújtani a társ-trénerré képzett tolmács kollégáinkkal.

Bármely alábbi tréningprogramunkból tudunk egy és több napos verziót is megvalósítani, kis- és nagy létszámú csoportokra tervezve egyaránt, az Önök igényeinek megfelelően.

 Szolgáltatásaink:

Üzletfejlesztési, exportbővítési tanácsok azoknak, akik német nyelvterületen szeretnének piacot bővíteni, de nincs hozzá megfelelő szakmai tudásuk, tapasztalatuk vagy kapcsolatuk.

Kommunikálás, tárgyalástechnika és sikeres együttműködés. 

 

A vezető sokszor egyedül marad a döntések meghozatalakor. A tréningen a részvevő praktikus, a gyakorlatban gyorsan alkalmazható döntéshozatali eljárásokat sajátíthat el.

A kulturális tudatosság fejlesztése 

Változás, újítás konfliktus mentesen és hatékonyan.

A szervezet legfontosabb „erőforrása” maga az ember, a munkavállaló, akinek kreativitását tudatosan is használhatja a cég, a szervezet. A vállalkozás, az intézmény versenyképességének növelése pedig a benne rejlő innovációs potenciál kiaknázásán múlik. A képzésen az oldalirányú gondolkodás, a kreatív alkotási és tervezési technikák, az innováció előcsalogatása hatékonyan támogatja ezeket a célokat.

Prezentációs tréning fókuszában a személyes készségek fejlesztése: szuggesztivitás növelése, figyelem fenntartása, váratlan reakciók kezelése. Üzleti találkozók - tárgyalások helyzeteihez igazítva.

Hatékony, gyakorlatban azonnal alkalmazható értékesítési technikák. Személyes és Telefonos értékesítéshez.

Külföldi piacra jutás,munkaerő megtartás, és generációk együtt

 

A képzésen elsajátítható ismeretek és készségek hozzájárulnak a cégérték növeléséhez, a mindennapi vállalkozásmenedzsment fejlesztéséhez, a családi vállalkozás utánpótlás tervezéséhez és számos olyan praktikus célhoz, amely ma a gyorsan változó üzleti környezetben egy kis- és közepes vállalkozás számára olyan nélkülözhetetlen, mint a számítógép vagy a világítás.

A munkahelyi stressz tudatos kezelése közvetlenül segíti a dolgozók hatékonyabb és minőségi munkavégzését, költségeket csökkent már rövidtávon a fluktuáció és a táppénzen töltött órák számának mérséklésével és a dolgozói lojalitás növelésével.
A tréningen nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni stresszkezelési technikák elsajátítására, a kiégés és kifáradás megelőzésére és a stresszt kiváltó okok (stresszorok) megszüntetésére.

A  konfliktuskezelés tréning résztvevői elsajátítják a munkahelyi konfliktusok eredményes kezelését. A konfliktuskezelési módszerek megismerése, megértése mellett a gyakorlati alkalmazás begyakorlása a cél.

A kommunikációs tréning egy olyan módszert tanít meg, amivel saját és partnerünk szükségleteit, érzéseit a munkahelyi együttműködés érdekében kezelni tudjuk.

A kiégés kezelése képzés után a résztvevők képesek lesznek felismerni a kiégés (burn out) jeleit önmagukon és munkatársaikon; képesek lesznek azonosítani a kiégés okait, és képessé válnak személyre szabott kiégés megküzdési eszközök alkalmazására, valamint munkatársaik támogatására.

A munkavállalók gyakran küzdenek azzal, hogy választaniuk kell a munkájuk és a családjuk között. Nemcsak a kisgyermekes nők, hanem ugyanúgy a gyermeket nevelő férfiak, vagy idős, beteg hozzátartozójukat ápoló középkorú dolgozóknak is problémát okoz a szerepek közötti konfliktusok megoldása. A képzés abban segít, hogy a szerepek tudatosuljanak, a választás helyett a résztvevők képesek legyenek a család és a munka összeegyeztetésére.

Csapatépítés az együttlét, a kikapcsolódás, egymás jobb megismerése 

Forrás bevonás pályázat segítségével. Ön is megtanulhatja a pályázat írást

Az időgazdálkodás tréning résztvevői, sokkal eredményesebbek lesznek munkájukban, nem késnek a határidőkkel, kiegyensúlyozottabb munkavégzésre lesznek képesek.

A tréner szakmai alapfogásai

Akár pályázati vállalás, akár tartós elkötelezettség is indíthatja arra, hogy színvonalas, konkrét és naprakész képzést kapjon környezeti fenntarthatóság témákban, a Victum igény esetén segít az Ön projektjében a horizontális szempontok érvényesítésében a legkisebb egységtől a legtágabb értelemben vett vállalásokig.

Pályázati vállalásnak is megfelelő esélyegyenlőségi programok

Az üzleti terv elkészítése induló vállalkozásoknál éppen olyan fontos, mint a már régóta működők esetében. Ilyenkor az ember megtorpan, és azt mondja:  „Üzleti terv, csak egy papír a fiókban”.  Mi olyan üzleti tervet készítünk a megrendelőinkkel közösen, ami garantáltan nem a fióknak készül. Nálunk az üzleti tervet nem egy ember készíti, hanem egy szakértő csoport.

A Mini HR rendszer a kkv szektor „kiszervezett munkaügyi osztálya”, amely cégben az emberekkel, mint a szervezet alapvető (stratégiai) erőforrásával foglalkozik. Vegye igénybe szolgáltatásunkat, és pénztermelő szupergépezetet varázsolunk cégéből.

Szervezetünk felnőttképzési nyilvántartásba vett tevékenységet folytat. A nyilvántartásba vételi számunk: E-000691/2014.